Taitava yritysmuutto ei keskeytä työtä. Kuvassa kaksi naista fläppitaulun ääressä ja taustalla muuttomies.

Yritysmuutot

Käsi alas

Pyydä tarjous

Nappi

Yritysmuutto

joka sujuu lähes huomaamattasi!

Yritysmuutto vaatii erikoisosaamista. Suomen Muuttofirma tarjoaa luotettavan ja tehokkaan palvelukokonaisuuden. Yli 25 muuttoauton, 100 muuttomiehen ja laajan kumppanuusverkoston voimin sujuvat niin pienten kuin suurten yritysten muutot.

Meillä on pitkä, yli 30 vuoden kokemus erilaisista yritysmuutoista ja pystymme toteuttamaan haastavatkin muutot. Palvelukonseptimme sisältää muuton kaikki vaiheet pakkauksesta kuljetukseen ja kalusteiden asentamisesta aina mappien hyllytykseen takaisin paikoilleen. Käytössämme olevien muuttorobottien avulla voimme suorittaa painavien kassakaappien, kopiokoneiden tai vaikkapa pianon ja flyygelin siirrot sekä kuljetukset.

Pyydä tarjous

Muuttamisen huippuasiantuntijat palveluksessasi

Yritysmuutoissa asiantuntijatiimimme auttavat sinua suunnittelemaan ja järjestämään muuton mahdollisimman sujuvasti niin, ettei liiketoimintanne kärsi muutosta. Yrityksen muuton on erityisen tärkeää sujua nopeasti ja organisoidusti. Voimme suorittaa muuttosi myös iltaisin, viikonloppuisin tai vaikkapa yöaikaan, jotta liiketoimintasi ei keskeytyisi.

Teemme muutot huolellisesti ja turvallisesti, omaisuudesta ja tietoturvasta huolehtien. Muuttoasiantuntijamme huolehtivat tarvittavat turvallisuusselvitykset, tietoturvakaapit ja -kaluston, joita arkojen ja luottamuksellisten tietojen käsittely ja siirtäminen vaatii. Erityisosaamistamme ovat mm. isojen arkistojen siirrot kustannustehokkaasti ja nopeasti, hyllystä hyllyyn.

Tarvitsetko varastotilaa?

Suomen Muuttofirman omistamassa Fiksuvarastossa on tarjolla 6 000 m2 varastotilaa vaikkapa muuton väliaikaisvarastoksi. 0,5–40 m2 -kokoisista, edullisista varastoista löydät varmasti varastointitarpeisiisi sopivan.

KATSO VAPAAT VARASTOT

Yritysmuutto kannattaa tilata ajoissa

Yrityksen muuton suunnittelu kannattaa aloittaa ottamalla meihin yhteyttä hyvissä ajoin. Kysy rohkeasti lisätietoja sekä pyydä ilmaista katselmointia ja tarjousta. Asiantuntijamme auttavat mielellään. Kuopiossa sinua palvelee paikallinen muuttotiimi.

Istekki Oy, toimistotilat kerralla nykyaikaan

Tieto- ja lääketieteentekniikan palveluita toimittava Istekki oy  siirsi toimistonsa Kuopion keskustassa uusiin tiloihin. Operaatiota toteuttamaan he valitsivat jo ennestään tutun Suomen Muuttofirma Oy:n. Tärkeä kriteeri oli, että Muuttofirman kautta hoituisi uusien toimistokalusteiden asennus paikan päällä.

Lue koko muuttotarina