Käsi

Muuttoapu

Muuta omalla porukalla – me autamme!

Vaikka tekisit muuttosi itse, muuttoapu tekee muutostasi helpompaa. Valitse palveluistamme vain tarvitsemasi keventämään omaa työtaakkaasi.

Suomen Muuttofirman asiantuntija opastaa asiakasta Muuttofirman toimipisteessä.
Muuttolaatikoita, piirros.

Muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet

Voit ostaa tai vuokrata meiltä muuttolaatikoita, pakkaustarvikkeita ja apuvälineitä, kuten nokkakärryt ja rullakot. Muuttoon suunniteltuja pahvilaatikoita löytyy useampaa eri kokoa, ja ne soveltuvat käytettäväksi erityisesti silloin, jos haluat jättää tavarasi väliaikaiseen säilytykseen esimerkiksi Fiksuvarasto-vuokravarastoomme. Myymälästämme löydät muuttolaatikoiden lisäksi kaikki tarvittavat pakkaustarvikkeet, mm. pakkauspaperia, kuplamuovia, pakkausteippiä sekä erilaisia suojapusseja patjoille, matoille ja sohville.

Käsi ja hauis, Suomen Muuttofirma tekee muutostasi helpon.

Kantoapu

Muuttoapu voi olla myös pelkästään kantoapua, kun tarvitset lisää käsipareja avuksesi isoimpien tavaroiden siirtoon. Monipuolinen muutto- ja kuljetuspalvelumme palvelee kaikkia kuluttajia ja yrityksiä, olitpa sitten opiskelija tai suuryritys.

Suomen Muuttofirman muuttoauto.

Muuttokuljetus

Voit halutessasi tilata meiltä kotisi tai yrityksesi muuttoon myös pelkän muuttokuljetuksen ja hoitaa itse tavaroiden pakkaamisen, kantamisen ja purkamisen. Tällöin saat varmasti oikean kokoisen muuttoauton ja kokeneen kuljettajan. Muuttokuorma suojataan ja kuljetetaan asianmukaisesti määränpäähän yhdellä kerralla. Pienen pakettiauton tai peräkärryn vuokraaminen, polttoaineet ja useamman kuorman ajaminen edestakaisin kustantaa jo yleensä sen verran, että tulee edullisemmaksi käyttää ammattimaista muuttokuljetusta.

 

Käsi oikealle, ohjeet kotimuutto ja yritysmuutto.

Muuttoapu keventää työtaakkaasi

Kannattaa muistaa, että muuttaminen ammattilaisten avulla sujuu huomattavasti helpommin ja usein jopa edullisemmin. Muuttopalvelu voidaan yksilöidä vastaamaan juuri sinun tarpeitasi, teet itse juuri sen verran kuin haluat.

Pyydä tarjous tarvitsemistasi palveluista