Muuttopalvelun hinta

mitä muuttopalvelu maksaa?

Muuttaminen on hyvin valmisteltuna yllättävän edullista! Muutot ovat aina yksilöllisiä, ja muuton hintaan vaikuttaa useampi tekijä. Muuton hinta riippuu mm. tavaran määrästä, välimatkoista ja tarvittavista resursseista kuten muuttoautosta ja muuttomiehistä. Työaikaan vaikuttaa paljon myös se, miten tavarat on pakattu, pakataanko tavaroita tai suojataanko kalusteita muuttomiesten toimesta, kantomatkojen pituudet ja onko käytössä hissejä.

Voit itse vaikuttaa muuton hintaan merkittävän paljon. Huolellisesti valmisteltu muutto ja virallisten muuttolaatikoiden käyttäminen voi nopeuttaa muuttoaikaa parhaimmillaan jopa puoleen. Käytettävien muuttolaatikoiden merkitystä ei voi liikaa korostaa. Suomen Muuttofirman muuttolaatikot ovat erityisen kestäviä, kantokahvallisia ja helposti liikuteltavissa. Voit pakata ne valmiiksi 4 kappaleen pinoihin, joissa niitä on nopea siirtää nokkakärryillä.

Käsi oikealle, ohjeet kotimuutto ja yritysmuutto.
Varmista lyhyet kantomatkat

Kun varaat muuttoautolle hyvän paikan etukäteen ulko-ovesi edestä, varmistat että kantomatka on mahdollisimman lyhyt ja aikaa säästyy paljon. Mikäli käytössä on hissi, kannattaa hissiin laittaa etukäteen ilmoitus hissin käytöstä muutossa sekä lähtö- että määräpäässä.

Käsi oikealle, ohjeet kotimuutto ja yritysmuutto.
Selvitä muuttopalvelun hinta

Muuttopalvelun hinta selviää parhaiten täyttämällä tarjouspyyntölomakkeemme tai soittamalla meille 010 209 8400. Asiantuntijamme vastaavat nopeasti.

Pyydä tarjous

Tässä on muutamia esimerkkejä toteutuneista muuttohinnoista


Opiskelijamuutto Kuopiosta Kuopioon


Opiskelija muutti kaupungin sisällä kerrostalon 2. kerroksen 30 m2 yksiöstä toiseen kerrostaloon 3. kerrokseen. Käytössä oli molemmissa kohteissa hissi. Sänky ei mahtunut hissiin vaan se kannettiin portaita pitkin. Muutossa oli käytössä kaksi muuttomiestä ja muuttoauto. Välimatkaa oli 4 km.

Hinta: 249 €

Kaksion muutto Joensuusta Kuopioon

Pariskunta muutti Joensuusta 45 m2 rivitalokaksiosta Kuopioon hissittömään kerrostaloon 2. kerrokseen. Muuttoauto saatiin Joensuussa oven eteen, mutta Kuopiossa kantomatkaa muuttoautolta kerrostalon ulko-ovelle tuli n. 20 metriä. Muutto suoritettiin lähtöpäässä 2 muuttomiehen ja määränpäässä 3 muuttomiehen voimin.

Hinta: 589 €

Omakotitalon muutto Helsingistä Kuopioon

Nelihenkinen perhe muutti Helsingistä 120 m2 omakotitalosta Kuopioon omakotitaloon. Asiakas osallistui muuttoon kantoapuna Helsingissä, ja Muuttofirmalla oli kuljettajan lisäksi yksi apumies. Kuopiossa muuttokuorman purkivat kokonaisuudessaan Muuttofirman muuttomiehet. Välimatkaa asuntojen välillä oli 390 km. Mukana oli mm. noin 80 muuttolaatikkoa, 3 sänkyä, iso sohva, 2 nojatuolia, ruokapöytä ja 6 tuolia, tv-taso, 2 kirjoituspöytää, 3 polkupyörää ja pyykinpesukone. Lisäksi pienempiä tavaroita kuten mattoja, valaisimia ja viherkasveja.

Hinta: 1 599 €