Käsi osoittaa eteenpäin

Avoimet työpaikat

– hae meille töihin!

Kiinnostavatko sinua muutto- ja kuljetusalan työpaikat? Suomen Muuttofirma Oy on vastuullinen ja reilu työnantaja. Hoidamme kotien ja yritysten muuttoja ripeästi ja ammattitaidolla alusta loppuun niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Autamme asiakasta omaisuuden siirtämisen lisäksi pakkaamisessa, paikoilleen asentamisessa, kierrätyksessä ja siivouksessa. Etsimme kasvavaan joukkoomme lisää tunnollisia ja ahkeria muuttomiehiä ja kuljettajia osa- ja kokoaikaisiin työsuhteisiin.

Olet etsimämme henkilö, kun sinulta löytyy

Peukalo osoittaa ylös. Kotimuutto ja yritysmuutto onnistuvat.
Hyvät asiakaspalvelutaidot ja positiivinen asenne

Asiakkaamme haluavat muuton sujuvan stressittömästi. Hyvät kommunikaatiotaidot ja projektinhallintakyvyt tekevät muutosta mukavan sujuvaa ja asiakkaamme tyytyväisiksi.

Käsi ja hauis, Suomen Muuttofirma tekee muutostasi helpon.
Hyvä fyysinen kunto

Käytämme uusimpia asianmukaisia muuttoihin soveltuvia työkaluja, -koneita ja muuttoautoja, joilla tavarat siirtyvät turvallisesti paikasta toiseen, mutta hyvä peruskunto on muuttotyössä tarpeen.

Kädet, piirros. Kertoo, että Suomen Muuttofirma tekee muutosta helpomman.
Joustavuutta työaikojen suhteen

Toimipisteemme sijaitsevat Joensuussa ja Kuopiossa, mutta asiakkaamme muuttavat monesti kaupungista toiseen tai jopa toiseen maahan, jolloin työ vaatii matkustusvalmiutta.

Me tarjoamme sinulle

Muutossa kulkua symboloiva kuvake.
Liikkuvan ja monipuolisen työn

Annamme tehtävään hyvän perehdytyksen ja koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti omassa Muutto-opistossamme.

Peukalo osoittaa ylös. Kotimuutto ja yritysmuutto onnistuvat.
Työkaverit, joiden kanssa on mukava tehdä töitä

Töitä tehdään porukalla ja yhteishenki on vahva. Työyhteisömme on tiivis, mutta sinut toivotetaan varmasti tervetulleeksi tiimiimme. Tutustu meihin yrityksenä.

Käsi oikealle, ohjeet kotimuutto ja yritysmuutto.
Asianmukaisen korvauksen

Noudatamme Muuttopalvelualan työehtosopimusta. Palkan lisäksi maksamme matkakorvauksia, ja saat kattavan terveydenhuollon.

Ota yhteyttä ja lähetä vapaamuotoinen hakemus oheisella lomakkeella. Jos tiedät jonkun, jolle tämä osa- tai kokoaikainen työ voisi soveltua, niin vinkkaa ja jaa tieto Muuttofirmasta myös hänelle. Laitetaan hyvä kiertämään ja tehdään muutoista mukavan yksinkertaista!

Lähetä avoin hakemus

Max. tiedoston koko: 128 MB.