Puijon torni. Muutto ja Kuopio, Suomen Muuttofirma.

Paikallinen muuttokumppanisi Kuopiossa

Pyydä tarjous

Nappi

Uusi koti, muutto ja Kuopio?

Muuttofirma tekee muutostasi helpon!

Palvelemme kuopiolaisia asiakkaitamme ammattitaidolla, paikallistuntemuksella sekä ystävällisyydellä. Teemme muutosta kuin muutosta helpon. Ammattitaitoinen muuttotiimimme siirtää tavarasi uuteen kotiin ripeästi ja huolellisesti.

 

Voit valita muuttopalvelun laajuuden tarpeesi mukaan. Yhä yleisempi valinta Kuopiossa on täyden palvelun muutto, jossa jätät kaikki muuton työvaiheet meille. Voimme huolehtia puolestasi tavaroiden pakkaamisesta, kuljetuksesta sekä asentamisesta ja kasauksesta uudessa kodissasi. Toki voit halutessasi vuokrata meiltä pelkät muuttolaatikot ja muuttoauton kuljettajineen – sinä päätät.

”Kuopiossa Muuttofirman asiakkaita palvelee paikallinen tiimi kokeneita muuttoasiantuntijoita. Käytössämme on yli sadan osaajan henkilöstö sekä 25 muuttoautoa, joilla onnistuvat niin pienet kuin isotkin muutot.”

Panu Parviainen, Kuopion toimipisteen muuttovastaava

Kokonaisvaltaiset muuttopalvelut Kuopiossa

Muuttolaatikko ja -tarvikkeet. Piirros.

Muuttofirman Kuopion yksiköstä saat myös tarvitsemasi pakkaustarvikkeet ja muuttolaatikot sekä ratkaisut asuntosi lattioiden ja kulkuväylien suojaamiseen muuton ajaksi. Voimme auttaa myös kalusteiden purkamisessa ja kasaamisessa sekä niiden suojaamisessa muuttokuljetuksen ajaksi.

Siivous-symboli. Muuttosiivous palveluna helpottaa muuttoa.

Sinun ei tarvitse huolehtia loppusiivouksesta tai kierrätyksestäkään, nekin hoituvat kauttamme. Piano siirrettävänä? Meiltä onnistuu sekin! Leväsen muuttovarikkomme palvelee sopimuksen mukaan, joten otathan asiointia varten yhteyttä aina etukäteen puhelimitse 010 209 8401 tai sähköpostilla osoitteeseen muutot@muuttofirma.fi

Käsi oikealle, ohjeet kotimuutto ja yritysmuutto.

Pyydä tarjous muutosta Kuopiossa

Suomen Muuttofirma palvelee kaikkia kuopiolaisia muuttajia. Muutitpa Kuopion sisällä, Kuopioon toiselta paikkakunnalta tai pois Kuopiosta, teemme muutostasi mukavan yksinkertaista!

PYYDÄ MUUTTOTARJOUS

Kuopio muuttokaupunkina

Suomen kartta, sormi osoittaa Kuopioon, joka on muuttokohteena.

Kuopion väkiluku ylitti
124 000
asukkaan rajan vuonna 2023.

Kuopio on tällä hetkellä väkiluvultaan Suomen kahdeksanneksi suurin kaupunki. Kuopion kasvu perustuu muuttovoittoon koti- ja ulkomailta. Vuonna 2023 nettomaahanmuutto oli 980 henkilöä ja kuntien välinen nettomuutto 726 henkilöä. Lue lisää Kuopion kaupungin sivuilta.

Yritysmuutot Kuopiossa

Kädet, piirros. Kertoo, että Suomen Muuttofirma tekee muutosta helpomman.

Yritysmuutoissa paikallinen asiantuntijamme auttaa sinua suunnittelemaan ja järjestämään muuton niin, että liiketoimintasi jatkuu keskeytyksettä muutosta huolimatta. Tiimimme voi suorittaa yrityksesi muuton joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Käsi oikealle, ohjeet kotimuutto ja yritysmuutto.

Panostamme yritysmuutoissa huolellisuuteen ja turvallisuuteen. Huolehdimme tarvittavat turvallisuusselvitykset, tietoturvakaapit ja -kaluston, eli myös arkojen ja luottamuksellisten tietojen käsittely ja siirtäminen onnistuu meiltä luotettavasti. Erityisosaamistamme ovat suurten arkistojen siirrot tehokkaasti ja nopeasti hyllytyksineen.

PYYDÄ TARJOUS YRITYSMUUTOSTA

Istekki – yli 300 työntekijän muutto Kuopiossa

Istekki Oy muutti toimistonsa Kuopion keskustassa. Operaation toteuttajaksi he valitsivat Suomen Muuttofirma Oy:n. Luottamuksen ja hyvien aikaisempien kokemusten lisäksi vaakakupissa painoi Muuttofirman kautta hoituva uusien toimistokalusteiden asennus uudessa toimipisteessä.

LUE KOKO MUUTTOTARINA

Ota yhteyttä,

niin laitetaan muuttosi onnistumaan!

 

Kuopio

Mestarinkatu 11, 70780 Kuopio
muutot@muuttofirma.fi
puh. 010 209 8401