Muuttoauto

Muutto ulkomaille

Muutto ulkomaille on muutoista haastavin. Suomen Muuttofirma toteuttaa ulkomaan muuttoja ympäri maailmaa. Oletpa sitten muuttamassa Suomesta ulkomaille tai tulossa maailmalta Suomeen, kannattaa muuton suunnittelu aloittaa ottamalla ensimmäiseksi yhteyttä Suomen Muuttofirmaan.

Ulkomaanmuutto kannattaa jättää muuttoasiantuntijamme hoidettavaksi, joka osaa suunnitella ja huomioida kaikki tarvittavat asiat kuten tullaukset, tullimuodollisuudet, tarvittavat asiakirjat ja kuljetusmuodon valinnan (maa-, ilma- vai meriteitse). Tuonti- ja vientirajoitusten kanssa kannattaa olla tarkkana, mitä saa ja mitä ei saa viedä muuttokuormassa ulkomaille. Yleisesti rajoituksia on mm. eläimille, kasveille, ampuma-aseille ja elintarvikkeille.

Kartoitamme tilanteesi tarkasti muuttokatselmoinnissa ja suunnittelemme muuton toteutuksen sinun ja muiden toimijoiden kanssa. Suomen Muuttofirmalla on laaja kumppanuusverkosto, jolla varmistamme sujuvan muuton ulkomaille. Oletpa muuttamassa aurinkorannalle Espanjaan, töihin Saksaan, Ruotsiin tai vaikkapa Australiaan, olemme apunasi. Voimme hoitaa koko muuton avaimet käteen -palveluna.

Jos olet ulkomailla vain väliaikaisesti, voit jättää huonekaluja ja muuta kotimaahan jäävää omaisuuttasi turvalliseen säilytykseen lämpimiin varastotiloihimme Fiksuvarastoon.

Pyydä tarjous

Muistilista ulkomaille muutettaessa

Peukalo osoittaa ylös. Kotimuutto ja yritysmuutto onnistuvat.

Aloita muuton suunnittelu hyvissä ajoin Suomen Muuttofirman kanssa. Esimerkiksi Norjaan tai Viroon muutettaessa muutto voidaan tehdä muutamassa päivässä mutta vaikkapa Kiinaan tai Japaniin muutettaessa merikontti voi olla pelkästään laivassa jo kuukauden.

Käsi oikealle, ohjeet kotimuutto ja yritysmuutto.

Tutustu kansainvälisiin kuljetus- ja tullisäännöksiin, mitä saa ja mitä ei saa viedä kyseiseen maahan. Hanki tarvittavat luvat ajoissa.

Peukalo osoittaa ylös. Kotimuutto ja yritysmuutto onnistuvat.

Turvaa omaisuutesi asianmukaisella, kattavalla vakuutusturvalla. Kotivakuutus kattaa monesti muuton aikana tapahtuneita vahinkoja, mutta vakuutusehdoissa on paljon eroja, jotka kannattaa tarkastaa omasta vakuutusyhtiöstä. Suosittelemme ottamaan erillisen kuljetusvakuutuksen ulkomaan muutoille.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisätietoja. Asiantuntijamme auttavat mielellään.

Ota rohkeasti yhteyttä