Muuttolaatikoiden vuokraus

tekee muutostasi mukavamman

Muuttolaatikoiden vuokraus varmistaa, että käytössäsi ovat kestävät ja muuttoa nopeuttavat muuttolaatikot, joita muuttoporukkasi on miellyttävää ja turvallista käsitellä.

Erityisesti muuttoa varten suunnitellut muoviset muuttolaatikot ovat helposti kannettavia ja päällekkäin pinottavia. Niiden käyttäminen muutoissa on ekologista, kun turhaa jätettä ei synny. Tilava muuttolaatikko sopii mainiosti kodin ja työpaikan muuttoihin.

Muuttolaatikot pestään jokaisen käyttökerran jälkeen, joten saat varmasti puhtaat laatikot ja ne voidaan toimittaa sinulle hyvissä ajoin ennen muuttoa kotiisi tai toimipaikallesi. Muuttolaatikoita on helppo kuljettaa kerralla enemmän vaikkapa nokkakärryillä, ja muuttoauto saadaan pakattua tehokkaasti, jolloin koko muuttoprosessi sujuu huomattavasti nopeammin ja säästät työajassa merkittävästi.

Muuttolaatikoita, piirros.

Oikeanlaisten muuttolaatikoiden tärkeyttä ei voi liikaa korostaa

Muuttolaatikot määrittelevät, miten paljon muuttoon menee aikaa. Erikokoisia pahvilaatikoita, banaanilaatikoita, pusseja ja jätesäkkejä käytettäessä tavarat ovat alttiimpia rikkoontumaan, niitä voi olla hidasta ja vaikeaa liikutella tai pinota päällekkäin, jolloin tavaroiden kuormaaminen ja sitominen kuljetuksen ajaksi voi olla mahdotonta. Tavarat eivät välttämättä mahdu edes muuttoautoon kerralla, vaan joudutaan ajamaan useampia kertoja, joka vie taas enemmän aikaa ja kuluttaa polttoainetta.

Joskus pahvinen muuttolaatikko on paras valinta

Meiltä voit myös ostaa erikokoisia, erityisesti muuttoa varten suunniteltuja pahvisia muuttolaatikoita ja pakkaustarvikkeita. Muuttofirman omat pahviset muuttolaatikot on suunniteltu kestämään painavienkin tavaroiden siirtämistä. Ne suojaavat hyvin sisällä olevia tavaroita ulkoisilta kolhuilta ja kestävät pinoamista. Niissä on tukevat kantokahvat, jotka helpottavat kantamista.

Pahvisia muuttolaatikoita kannattaa käyttää erityisesti silloin, kun suunnittelet säilyttäväsi tavaroita pitempään esimerkiksi varastossa tai muuttaminen tapahtuu sellaiseen kohteeseen, josta vuokrattujen muovisten muuttolaatikoiden palauttaminen on myöhemmin hankalaa.

Jos teet muuttoa omatoimisesti tai talkooporukalla, voit vuokrata meiltä muuttolaatikoiden lisäksi myös muita muuton apuvälineitä. Meiltä löytyy mm. lukittavia kannellisia muuttolaatikoita, lukittavia muuttokaappeja, nokkakärryjä ja rullakoita.

Muuttolaatikko, piirretty.

Muuttolaatikoiden hinta

Muuttolaatikoiden vuokra on 0,25 € / kpl / vuorokausi. Soita ja tilaa tai nouda suoraan Joensuun myymälästämme tai Kuopion toimipisteestämme. Yleisenä sääntönä suosittelemme, että varaat yhden muuttolaatikon jokaista asuinneliötä kohden, esim. 50 m2 kaksioon 50 kpl muuttolaatikoita.

Muuttolaatikoiden palautus

Kun muutto on suoritettu ja tavarat purettu laatikoista, voimme noutaa tyhjät laatikot takaisin sopivana ajankohtana tai voit toimittaa ne lähimpään toimipisteeseemme Joensuuhun tai Kuopioon.

Muuttolaatikoiden käyttö

Muuttolaatikoita ei kannata pakata liian täyteen, yli reunojen, koska silloin niitä ei voi enää pinota päällekkäin. Kasaa muuttolaatikot 4 kpl pinoihin, jolloin ne ovat helppo siirtää nokkakärryillä. Mikäli sinulla on tavaroita, jotka tulevat muuttolaatikoista reunojen yli, kannattaa ne jättää erilleen muista laatikoista ja muuttomiehemme kantavat ne erikseen. Varaa laatikoita reilusti ja pakkaa kaikki mahdollinen irtain niihin. Se helpottaa ja nopeuttaa muuttoa, säästät sekä aikaa että rahaa. Tarkempia ohjeita pakkaamiseen ja muuttolaatikoiden käyttöön löydät Ohjeet kotimuuttajalle -sivulta.

Muuttolaatikoita, piirros.

5 vinkkiä muuttolaatikoiden käyttöön

  1. Varaa muuttolaatikoita reilusti, älä pakkaa niitä liian täyteen. Yhteen muuttolaatikkoon mahtuu vajaa hyllymetri kirjoja tai 7 kpl mappeja.
  2. Metalliset sangat on tarkoitettu laatikoiden pinoamiseen, ne eivät kestä kantamista. Sitä varten on omat kantoaukot.
  3. Merkitse laatikoihin, mitä tavaroita ne sisältävät ja mihin huoneeseen ne ovat menossa, niin muuttomiehet osaavat kantaa ne suoraan oikeaan huoneeseen ja löydät helpommin etsimäsi tavarat.
  4. Nokkakärryillä laatikoiden siirtely on helppoa maksimissaan neljän (4) laatikon pinoissa.
  5. Mikäli sinulla on tavaroita, jotka tulevat muuttolaatikoista reunojen yli, kannattaa ne jättää erilleen muista laatikoista, koska niitä ei voi pinota päällekkäin. Muuttoautoon ne kannattaa pakata muiden laatikoiden jälkeen.

Tilaa muuttolaatikot

Tilaa muuttolaatikot soittamalla numeroon 010 209 8400, jättämällä yhteydenottopyyntö tai nouda muuttolaatikot suoraan myymälästämme.

Ota yhteyttä