Muuttoauto

Suomen Muuttofirma

on muuttojen erikoisosaaja

Valtakunnallisesti palveleva Suomen Muuttofirma Oy on perustettu vuonna 2009. Yhtiön kotipaikka on Joensuu. Palvelemme kotimuuttajia, yrityksiä sekä julkisen sektorin toimijoita. Vahvuuksiamme ovat ammattitaitoinen henkilökunta, suuriinkin muuttoihin varmasti riittävät resurssit sekä asiakaslähtöisyys.

Meille asiakas on aina ihminen yksilöllisine tarpeineen. Parhaan muuttokokemuksen varmistamiseksi tarjoamme runsaasti lisäpalveluita, joilla teemme muutostasi niin helpon ja turvallisen kuin mahdollista.

Suomen Muuttofirma on erikoistunut tekemään muutosta mukavan yksinkertaista. Tartumme muuttoosi perheyrityksen palveluasenteella ja hoidamme kotisi tai yrityksesi muuton ammattitaidolla alusta loppuun niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

”Otin ensikosketukseni ammattimaiseen muuttoon jo vuonna 1993, kun työskentelin isäni kuljetusyrityksessä. Tein muuttohommia lisätöinä iltaisin ja viikonloppuisin. Kun työmäärät lisääntyivät ja muuttotyöt maistuivat, päätin perustaa Suomen Muuttofirman palvelemaan asiakkaitani entistäkin paremmin.

Tyytyväiset asiakkaat ja työntekijät ovat kaiken toimintamme perusta. Ne ovat ohjanneet yrityksen valintoja kaikki nämä vuodet. Kehitämme uusia ratkaisuja ja palveluita jatkuvasti, jotta voimme tarjota parasta mahdollista muuttopalvelua nyt ja tulevaisuudessa.”

– Pasi Penttinen, toimitusjohtaja

Luottomuuttaja, jonka käsiin voit uskoa omaisuutesi

Kotimuutoissa vahvuutemme on asiakasymmärrys. Tiedämme, kuinka rakkaita henkilökohtaiset tavarat ovat ihmisille. Siksi käsittelemme niitä mahdollisimman hellävaroen. Ymmärrämme myös, että varsinkin perheellisille muutto voi aiheuttaa stressiä. Meidän kanssamme toimiessasi voit luottaa siihen, että sinulla on muutossasi aina yksi huolenaihe vähemmän.

Yrityspalvelussa osaamisemme perustuu suuriinkin projekteihin riittäviin resursseihin ajoneuvoista, nostureista ja muuttoroboteista kokeneisiin muuton ammattilaisiin. Osaamme suunnitella muuton niin, että siitä ei ole haittaa liiketoiminnallesi. Teemme töitä joustavasti myös iltaisin, öisin ja viikonloppuisin.

Julkisen sektorin toimijoille olemme luotettava sopimustoimittaja sekä Suomen johtava asiantuntijakumppani.

Muutto on käsityöammatti ja taitolaji

Panostamme kalustomme ajanmukaisuuteen ja henkilökuntamme osaamiseen. Vakituinen henkilöstömme koostuu kokeneista muuttoasiantuntijoista, jotka ovat työskennelleet alalla jo vuosikymmeniä.

Perehdytämme huolellisesti jokaisen meillä aloittavan työntekijän, jotta työt sujuvat turvallisesti ja tehokkaasti. Työilmapiiri on meillä avoin, kannustava ja positiivinen. Jokainen onnistunut muutto edellyttää saumatonta tiimityötä, ja sen meidän väkemme osaa. Toimintamme laajentuessa palkkaamme jatkuvasti lisää henkilöstöä erilaisiin tehtäviin. Jos aihe kiinnostaa sinua, lue lisää Meille töihin -sivulta.

Monipuoliset muuttopalvelut

Palvelukonseptimme sisältää muuton kaikki vaiheet pakkaamisesta kuljetukseen ja kalusteiden asennuksesta mappien hyllytykseen. Varsinaisten muuttopalvelujen lisäksi tarjoamme muuttoa helpottavia oheispalveluja. Vuokrattavien muuttolaatikoiden lisäksi saat meiltä pakkaus- ja suojaustarvikkeita sekä uusimpana loppusiivous- ja kierrätyspalvelut.

Lisäpalveluna lämmintä varastotilaa

Perustamamme Fiksuvarasto täydentää palveluvalikoimamme 0,5–40-neliöisillä varastoilla. Käänny puoleemme, kun oma varastosi käy ahtaaksi. Yrittäjille ja remontoijille edulliset, valvotut varastomme ovat ihanteellinen ratkaisu väliaikaiseen varastointitarpeeseen. Luonnollisesti saat meiltä tarvittaessa myös kuljetuksen tavaroillesi varastolle ja takaisin.

Tutustu Fiksuvarastoon