Käsi

Kanto- ja haalauspalvelut

Tarvitsetko apua laitteiden ja koneiden siirtoon tai kalusteiden kantamiseen?

Suomen Muuttofirma tarjoaa kanto- ja haalauspalveluita mm. rakennusliikkeille, huonekalu- ja kalustevalmistajille sekä niiden toimittajille. Kuljetamme puolestasi laatat, parketit, keittiökalusteet, kodinkoneet ja muut rakennustarvikkeet työmailla kerroksiin ja huoneistoihin saakka. Asiakkaamme voi keskittyä omaan ammattiosaamiseensa, esimerkiksi rakentamiseen tai myymiseen ja jättää kantamisen meille.

Luvat ja varusteet kunnossa työmaita varten

Työtekijöillämme on työturvallisuus- ja Valttikortit sekä kaikki työmaalla vaadittavat turvavarusteet. Tarvittaessa voimme tehdä kantopalvelut myös ilta-aikaan (klo 16–22), jolloin tarvittavat tuotteet ovat seuraavana aamuna valmiina huoneistoissa.

Kopiokoneen ja kassakaapin siirrot

Meiltä löytyvät ammattilaiset myös kassakaappien ja kopiokoneiden sekä pianojen ja flyygeleiden kuljetuksiin. Ne vaativat omaa erikoisosaamista sekä niiden siirtämiseen suunniteltuja apuvälineitä. Kassakaapit vaativat painonsa vuoksi erityisiä järjestelyitä ja kopiokoneet ovat herkkiä laitteita, joita joudutaan usein purkamaan ja kasaamaan. Näissä kannattaa luottaa Suomen Muuttofirman ammattilaisiin.

Jätä yhteydenottopyyntö

YIT:n kumppanina hankekokonaisuuksissa

YIT:llä oli tarve löytää vaativiin työmaiden rakennuskantopalveluihin luotettava kumppani, jolla on riittävät resurssit laajoihin ja nopeasti eteneviin hankekokonaisuuksiin. YIT päätyi yhdessä Suomen Muuttofirma Oy:n kanssa kehittämään työmaille täyden palvelun mallin.

Lue koko tarina