Kuljetus- ja logistiikkapalvelut

Muuttokuormien ohella palveluihimme kuuluvat kuljetus- ja logistiikkapalvelut

Kuljetamme kuormasi kustannustehokkaasti kaikkialle Suomessa. Etunamme on, että voimme ajaa kuorman suoraan asiakkaalta määränpäähän nopeasti ilman väliterminaaleja. Lisäksi voimme kantaa tavarat perille määränpäähän saakka. Monipuoliseen kuljetuskalustoomme kuuluvat mm. tilavat pakettiautot, kylmäautot ja kokosivuaukeavat kappaletavara-autot.

Muuttoauto rantamaisemassa. Muuttofirma kuljetus-ja logistiikkapalvelut.

Kuljetuksia moneen logistiseen tarpeeseen

Kauttamme järjestyvät myös erikoiskalusteiden kuten esimerkiksi suurten kopiokoneiden ja kassakaappien siirrot, joissa hyödynnämme käytössämme olevia robotteja ja nostureita. Lisäksi siirrämme yritysasiakkaillemme myös pianoja sekä flyygeleitä.

Erilaisten logistiikkapalveluiden lisäksi tarjoamme myös pakkaus-, asennus-, siivous-, kierrätys-, kanto- ja haalauspalveluita ja kylmäkuljetuksia. Lisäksi voit vuokrata Suomen Muuttofirman Fiksuvaraston varastohotellista myös tarvittaessa väliaikaista säilytystilaa.

Ammattikuljettajillamme on kokemusta muun muassa rakennusalan yritysten ja huonekaluliikkeiden kanssa toimimisesta. Vahvuuksiamme logistiikassa ovat täsmällisyys, luotettavuus ja joustavuus.

Kiinnostuitko?

Soita 010 209 8400tai jätä yhteydenottopyyntö

Tutustu myös kanto- ja haalauspalveluihimme

 

Punamusta arvostaa joustonvaraa kuljetuspalvelussa Suomen Muuttofirma Oy on ollut perustamisestaan lähtien Punamustan luottoyhteistyökumppani logistiikassa. Punamusta eroaa asiakkaana muista Muuttofirman kumppanuuksista siinä, että autamme heitä tavaran täsmäajoissa ja viikottaisissa vakiovuoroissa. Lue lisää yhteistyöstämme Punamustan kanssa.

Lue koko tarina