Muuton asiantuntija-
palvelut

Isommissa ja haastavimmissa muuttokohteissa on hyvä käyttää muuttoasiantuntijapalveluitamme, joissa tehdään muuttokatselmointi, suunnitellaan ja aikataulutetaan muuton eri vaiheet ja määritellään tarvittavat resurssit, jotta kaikki menee itse muuttopäivänä mahdollisimman sujuvasti.

Muuton asiantuntijapalvelut – koordinointia ja yhteistyötä

Muuttoprosessiin voi liittyä asiakkaan ja Muuttofirman lisäksi useita osapuolia, kuten kalustetoimittajia ja -asentajia, rakennus- ja putkimiehiä, sähköasentajia, homeenpoisto- ja desinfiointiyksiköitä, siivoojia, viranomaisia sekä kulun- ja liikenteenvalvontaa. Isoimmissa projekteissa muuttoa voi olla suorittamassa myös useampi eri muuttopalveluyritys, jotka voimme kilpailuttaa ja joiden toimintaa voimme ohjata, valvoa ja johtaa keskitetysti.

Asiantuntijamme ottavat muuton suunnittelussa huomioon eri osapuolten tarpeet ja aikataulutukset. Valvomme muuton sujumista ja toimimme työnjohtajina. Varaamme tarvittavat muuttoautot, muuttomiehet ja muut muuttoon tarvittavat apuvälineet. Eri työvaiheissa voidaan tarvita esimerkiksi muuttorobotteja tai nostureita.

Suomen Muuttofirman asiantuntija opastaa asiakasta Muuttofirman toimipisteessä.
Käsi oikealle, ohjeet kotimuutto ja yritysmuutto.

Tietoturvallisen muuton asiantuntija

Erityistä huomiota voivat vaatia myös tietoturva-asiat. Muuttoasiantuntijamme huolehtivat tarvittavat turvallisuusselvitykset, tietoturvakaapit ja -kaluston, joita arkojen ja luottamuksellisten tietojen käsittely ja siirtäminen vaatii.

Meillä on monipuolinen kokemus tuhansista yritysmuutoista sekä erilaisten kaupunkien ja kuntien julkisten virastojen, sairaaloiden, koulujen ja museoiden muutoista.

Muuton suunnittelu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin ottamalla meihin yhteyttä. Joissakin tapauksissa muuton ensiaskeleet otetaan jo vuosi ennen varsinaista muuttoa. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Asiantuntijamme auttavat mielellään!

Jätä yhteydenottopyyntö