Muuttofirma Joensuu

Maakunnan omat muuton ammattilaiset

Käsi alas

Pyydä tarjous

Nappi

Uusi koti, muutto ja Joensuu?

Muuttofirma tekee muutostasi mukavan yksinkertaista!

Palvelemme Joensuun seudun asiakkaitamme rautaisella ammattitaidolla, paikallistuntemuksella sekä ystävällisyydellä. Ammattitaitoinen muuttotiimimme siirtää tavarasi uuteen kotiosoitteeseen ripeästi ja huolellisesti.

Voit valita muuttopalvelusi laajuuden tarpeesi mukaan. Yhä useampi muuttaja valitsee Joensuussa täyden palvelun muuton, jossa Muuttofirma huolehtii kaikista muuton työvaiheista. Muuttotiimimme voi huolehtia puolestasi esimerkiksi tavaroiden pakkaamisesta, kuljetuksesta sekä asentamisesta ja kasauksesta uudessa kodissasi. Toki voit halutessasi vuokrata meiltä pelkät muuttolaatikot ja muuttoauton kuljettajineen – sinä päätät.

”Joensuu on Suomen Muuttofirman kotikaupunki. Täällä asiakkaitamme palvelee yli sadan hengen joukko kokeneita muuttoasiantuntijoita sekä yli 25 muuttoautoa, joilla hoituvat luotettavasti niin pienet kuin suuremmatkin muutot.”

Tapio Laakkonen, Joensuun muuttovastaava

Kokonaisvaltaiset muuttopalvelut Joensuussa

Muuttolaatikko ja -tarvikkeet. Piirros.

Muuttofirman Joensuun myymälästä saat tarvitsemasi pakkaustarvikkeet ja muuttolaatikot sekä ratkaisut ja tuotteet asuntosi lattioiden ja kulkuväylien suojaamiseen muuton ajaksi. Tarvittaessa voimme auttaa myös kalusteiden purkamisessa ja kasaamisessa sekä niiden suojaamisessa kuljetuksen ajaksi.

Jos tarvitset väliaikaista varastoa, pystymme auttamaan sinua siinäkin. Fiksuvarastostamme saat edullista varastotilaa pienempään kuin isompaankin tarpeeseen.

Siivous-symboli. Muuttosiivous palveluna helpottaa muuttoa.

Sinun ei tarvitse huolehtia myöskään loppusiivouksesta tai kierrätyksestä, vaan nekin hoituvat kauttamme. Piano tai flyygeli siirrettävänä? Muuttomiehiltämme onnistuu sekin! Pyydä tarjous tarvitsemistasi muuttopalveluista lomakkeella tai ota yhteyttä puhelimitse 010 209 8400 tai sähköpostilla: muutot@muuttofirma.fi

Käsi oikealle, ohjeet kotimuutto ja yritysmuutto.

Pyydä tarjous muutosta Joensuussa

Suomen Muuttofirma palvelee kaikkia joensuulaisia muuttajia. Muutitpa Joensuun sisällä, Joensuuhun toiselta paikkakunnalta tai pois Joensuusta, teemme muutostasi mukavan yksinkertaista!

PYYDÄ MUUTTOTARJOUS

Muuttofirman paikallisuus tuo sinulle kotikenttäetua

Kun käytät paikallista muuttokumppania, saat kaiken läheltä etkä maksa turhaan muuttomiesten ja kaluston kuljettamisesta kauempaa. Jos taas muutat Joensuuhun ulkopaikkakunnalta, voit luottaa muuttotiimimme paikallistuntemukseen – teemme muutostasi mutkattoman. Osaamme myös antaa sinulle neuvoja ja vinkkejä, jos tarvitset tietoa vaikkapa paikkakunnan asumispalveluista, huonekalukaupoista tai melkeinpä mistä tahansa asumiseen ja arkeen liittyvästä. Kysy rohkeasti!

Yritysmuutot Joensuussa

Kädet, piirros. Kertoo, että Suomen Muuttofirma tekee muutosta helpomman.

Yritysmuutto on muuttamisen kuninkuuslaji ja vaatii kokemusta ja osaamista. Yritysmuuttoihin erikoistunut asiantuntijamme auttaa sinua suunnittelemaan ja järjestämään muuttosi niin, että liiketoimintasi jatkuu keskeytyksettä muutosta huolimatta. Tiimimme voi suorittaa yrityksesi muuton joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Käsi oikealle, ohjeet kotimuutto ja yritysmuutto.

Panostamme yritysmuutoissa huolellisuuteen ja turvallisuuteen. Huolehdimme tarvittavat turvallisuusselvitykset, tietoturvakaapit ja -kaluston, joten myös arkojen ja luottamuksellisten tietojen käsittely ja siirtäminen onnistuu meiltä luotettavasti. Erityisosaamistamme ovat suurten arkistojen siirrot ja hyllytys uudessa kohteessa.

PYYDÄ TARJOUS YRITYSMUUTOSTA

Tiivistä yhteistyötä PunaMustan kanssa

Suomen Muuttofirma Oy on PunaMustan luottoyhteistyökumppani logistiikassa. Paino- ja mediatalo eroaa asiakkaana muista Muuttofirman kumppanuuksista siinä, että autamme heitä ennen kaikkea tavaran täsmäajoissa ja viikottaisissa vakiovuoroissa.

LUE KOKO MUUTTOTARINA

Ota yhteyttä,

niin laitetaan muuttosi onnistumaan!

 

Joensuu

Pilkontie 5, 80130 Joensuu
muutot@muuttofirma.fi
puh. 010 209 8400