Kotimuutto sujuu kanssamme helposti. Asiakas nauttii kupin kuumaa, kun muuttomies kantaa tavaroita.

Kotimuutot

Käsi alas

Pyydä tarjous

Nappi

Muuttopalvelu

Joka muuttaa käsityksesi muutosta

Muuttopalvelu kannattaa tilata yritykseltä, joka hoitaa sen luotettavasti. Meidän kanssamme koet kenties elämäsi helpoimman muuton. Ammattitaitoinen muuttotiimimme siirtää omaisuutesi uuteen kotiin ripeästi ja huolellisesti. Autamme sinua jo ennen muuttoa suunnittelemalla muuttopalvelun aikataulusi ja toiveidesi mukaan. Lisäksi ohjeistamme sinua muuton eri vaiheista onnistumisen varmistamiseksi.

Pyydä tarjous

Täyden palvelun muutto on helpoin

Kädet, piirros. Kertoo, että Suomen Muuttofirma tekee muutosta helpomman.

Voit valita muuttopalvelun laajuuden oman tarpeesi mukaan. Helpoimmalla selviät, kun valitset täyden palvelun muuton, jossa jätät kaiken meidän käsiimme – turvallisesta tavaroiden pakkauksesta aina ammattitaitoiseen asennus- ja kasauspalveluun saakka.

Pyydä tarjous

Muuttolaatikko ja -tarvikkeet. Piirros.

Meiltä saat tarvittavat pakkaustarvikkeet ja muuttolaatikot, suojaamme asuntosi lattiat ja kulkuväylät muuton ajaksi, autamme kalusteiden purkamisessa ja kasaamisessa sekä niiden suojaamisessa kuljetuksen ajaksi. Meiltä onnistuu myös erikoisempien kalusteiden, kuten esimerkiksi pianon tai flyygelin siirtäminen ja kuljettaminen.

Siivous-symboli. Muuttosiivous palveluna helpottaa muuttoa.

Kauttamme hoituu myös loppusiivous sekä jätteiden ja ylimääräisten kalusteiden kuljetus kierrätykseen. Jos taas haluat tehdä osan muuttoon liittyvistä työvaiheista itse, sekin onnistuu. Voit esimerkiksi tilata meiltä vain pelkät muuttolaatikot.

Tutustu palvelutarjontaamme ja kysy rohkeasti lisätietoja. Ammattilaisemme auttavat sinua mielellään. Muutot ovat aina yksilöllisiä, ja helpoiten saat muuton hinnan selville pyytämällä meiltä tarjouksen tarjouspyyntölomakkeella.

Millaisen muuttopalvelun meiltä tilaatkin, teemme kaiken sovitusti, tehokkaasti ja kilpailukykyisesti. Paras muuttopalvelu on sellainen, joka palvelee juuri sinun tarpeitasi. Palvelemme kotimuuttajia valtakunnallisesti. Katso yleisimmät muuttoreittimme.

Annelin muuttotarina

”Voin luottaa siihen, että vastassa on tuttu tiimi, jolla on hyvä yhteishenki. Muuttofirman kanssa toiminta on mietitty tosi tarkkaan heti alkumetreiltä. Kaikki on aina onnistunut jouhevasti, koska pelin säännöt ovat alusta asti selkeät. Siinä on aika monta stressitekijää otettu pois ja voi itse keskittyä siihen, että ensi yö nukutaan jo uudessa kodissa.”

Lue koko muuttotarina

9.6/10

asiakkaistamme suosittelee meitä

Noora Forsblom
Noora Forsblom
18/10/2023
Asiantunteva ja ripeä ammattilainen oli ajoissa paikalla, teki todella hyvää työtä suojauksen kanssa ja työskenteli nopeasti! Suosittelen lämpimästi.
Bill Bamber
Bill Bamber
23/08/2023
Exceptional service
Muna Hassabo
Muna Hassabo
18/03/2023
I can't praise Muuttofirma Joensuu enough! The whole experience from A-Z has been excellent. I had contacted a few other companies through email and as is typical in Finland since it's in English, no one responded. In retrospect, I'm happy that happened because it made me decide to go into Muuttofirma in person, it was the nearest one to me. The staff was welcoming from the start, and Kari met with me, gave me all the details I needed clearly and professionally and I could tell they were a trustworthy company. To ensure I made the right choice I still did research into other options but theirs was indeed the most reliable and most experienced one. A kind man even walked me out to guide me to the bus stop that 1st day whom I then realised was the owner, down to earth and friendly. Every step after that went excellently, I felt well taken care of, they were so kind and professional, the materials were high quality, and I couldn't have asked for anything better, I can honestly say they even went beyond their duty to facilitate the move for me, I'll always be grateful for that. The young movers were also efficient and respectful. The way they packed the truck is impressive and completely secure. The job was done quickly and absolutely worth the price, very reasonable. I recommended them to everyone and encourage you to look no further, Muuttofirma is the only choice you need. Thank you all and especially Kari K.
elämä on pepistä
elämä on pepistä
02/01/2023
Huippu ystävälliset muuttomiehet. Asiakaspalvelu kohillaan.
Heli Aaltola
Heli Aaltola
29/11/2022
Kaksi kertaa käytetty muutossa Muuttofirmaa toisesta aikaa yli 10vuotta. Nyt marraskuussa muutettiin niin ei ainakaan huonommaksi ole palvelu mennyt. Kummassakin muutossa tavarat säilyi ehjinä. Nyt viimeisessä muutossa tavaraa oli paljon ja se oli painavaa mutta niin vaan kaikki mahtui kyytiin nopealla tahdilla. Suosittelen ystävällistä, huolellista ja nopeaa palvelua.
Liisa Helle
Liisa Helle
27/07/2022
Hyvä palvelu!